6. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Otac’ Kaleidoskopa u Tvrđi, Ivan Kristijan Majić, režira Advent u Osijeku?

1 min read
Njegov zadatak, ali i ideja, bilo je stvaranje famoznog ozračja u Tvrđi za vrijeme Dana hrvatskog turizma, a realizacijom Kaledioskopa kao sadržaja manifestacije HeadOnEast.
advent majić

Zadatak mu je, ponajprije, ideje uokviriti u budžet kojeg ima. Jer, ideja mu zacjelo ne manjka. Pitanje je samo koliko su mu novca organizatori stavili na raspolaganje. Ali, uvijek se snašao.

Ivan Kristijan Majić, ravnatelj osječkog Kulturnog centra, ali i redatelj brojnih događanja u Osijeku, napose svakog prethodnog Adventa, dobio je povjerenje i ovaj put, doznajemo neslužbeno iz neimenovanog izvora.

Njegov zadatak, ali i ideja, bilo je stvaranje famoznog ozračja u Tvrđi za vrijeme Dana hrvatskog turizma, a realizacijom Kaledioskopa kao sadržaja manifestacije HeadOnEast, onih brojnih svjetala koje je fotografirao i obilzao tri dana cijeli grad.

Stoga ne treba sumnjati, ako je Advent u njegovim rukama, da je u dobrim rukama. Jer, ilustrativno, Majić je jedan od onih sastavnica organizacijskog tima koji svaki dan ‘krstari’ po Adventu u želji da sve protječe u najboljem redu. A bio je i u užem krugu u svojedobnom izboru direktora TZ-a Osijek, prije otprilike godinu dana.

Čime će nas Ivan Kristijan Majić iznenaditi?

Foto: Youtube (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments