20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gorjelo potkrovlje iznad Podravske banke na Korzu!? Policija: Požar ugašen! Žrtava nema!

1 min read
Centar Osijeka jutros je bio bez električne energije, a okolinom se širio zadah paljevine, javili su čitatelji OsijekExpress-a negdje oko 8.45 sati jutros.
pozar potkrovlje

Centar Osijeka jutros je bio bez električne energije, a okolinom se širio zadah paljevine, javili su čitatelji OsijekExpress-a negdje oko 8.45 sati jutros. Malo zatim saznali smo i da su tramvaji u Osijeku stali… Centrom Osijeka jutros su se, javljaju čitatelji, čule sirene vatrogasaca i policije.

Posljedica je sve to bila požara, gdje je gorjelo potkrovlje, neslužbeno se saznaje, iznad Podravske banke u Osijeku, a gdje su gorjele izvjesne električne instalacije.

“Sve je pod kontrolom. Nemam sada više informacija, ali nije ništa alarmantno, koliko znam” – kazao nam je kao prvu informaciju neimenovani vatrogasac osječke JPVP-e.

Policija je, razumije se, po dovršetku krizne situacije, imala potpunu informaciju, a u kratkom telefonskom razgovoru iz Policijske uprave Osječko-baranjske glasnogovornik Zoran Kon potvrdio je događaj.

“U izvjesnom poslovnom prostoru, odnosno potkrovlju zgrade poslovnog prostora u Kapucinskoj ulici došlo je do požara. Putem službe 112 dobili smo dojavu u 8.40 sati. U ovom je trenutku još uvijek očevid u tijeku, ali ono što vam mogu reći jest da žrtava nema, nastala je tek materijalna šteta, a čiju procjenu ne možemo imati prije dovršenja očevida” – kazao je Kon, dodajući da su požar vatrogasci uglasili u rekordno brzom roku.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments