1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Potpora obrazovanju – okupljanje u ponedjeljak u 12 na Trgu Slobode

1 min read
Do ovog trenutka na Facebook-u se za dolazak izjasnilo 162-je ljudi, a 209 'reklo' da je zainteresirano. Brojke rastu i dalje.
potpora obrazovanju

Između 12 i 13 sati u ponedjeljak 25. studenoga na Trgu Slobode u Osijeku najavljen je prosvjed, odnosno mirno okupljanje – Potpora obrazovanju, a kojim se, bez sumnje, želi skrenuti pozornost na štrajk prosvjetnih djelatnika, a koji je danas matematički zagazio u drugi mjesec, a nije donio nikakav rezultat, pozitivnu reakciju Vlade RH.

Okupljanje je najavljeno kao događaj na društvenoj mreži Facebook, a gdje korisnici potpuno izražavaju svoju želju za dolaskom, ili ne.

“Pozivamo sve koji misle da je obrazovanje važno, žele nam se pridružiti i pružiti potporu nastavnicama, nastavnicima, učiteljicama, učiteljima, pomoćnicima u nastavi i nenastavnom osoblju škola: dođite na Trg slobode u ponedjeljak, 25. 11. 2019. u 12.00” – piše u pozivu na Facebook-u uz ‘potpis’: Organizator – Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.

Do ovog trenutka na Facebook-u se za dolazak izjasnilo 162-je ljudi, a 209 ‘reklo’ da je zainteresirano. Brojke rastu i dalje.

Foto: Facebook

Facebook Comments