29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Čabraja – Noću je trenirao po retfalačkim ulicama, a danas na cilj stigao 2. sa starnim brojem 410!

1 min read
- Dakle, moja prva utrka u životu! Na 5 kilometara! Rezultat vrh! Hvala Borisu Sesaru Železnom na treninzima - napisao je Čabraja, a uz zahvalu kolegi i prijatelju.
miroslav čabraja

Miroslav Čabraja, glumac osječkog HNK-a, vrlo često i lice malih ekrana u brojnim reklamnim kampanjama, danas je, pohvalio se na Facebook-u, istrčao svoju prvu službenu utrku i sa startnim brojem 410 stigao u ukupnom poretku 55. na cilj. U svojoj dobnoj skupini rezultat je bio još bolji! Bila je to humanitarna utrka – Osijek trči!

Kao Rocky Balboa!

Razumjevanja postignuća radi, valja znati da se Miroslava Čabraju i po lošem vremenu, kiši… posljednjih mjeseci moglo vidjeti kako niže dionice po retfalačkim ulicama u Osijeku, a postupno stječući kondiciju za ovaj pothvat. Stavio bi mobitel na nadlakticu, spojio slušalice i krenuo… A što je, uzme li se u obzir svakodnevni kazališni angažman, zaista vrijedan način upotrebe preostalog slobodnog vremena.

– Dakle, moja prva utrka u životu! Na 5 kilometara! Rezultat vrh! Hvala Borisu Sesaru Železnom na treninzima – napisao je Čabraja, a uz zahvalu kolegi i prijatelju.

Osječki glumac je 5 kilometara istrčao za malo više od 25 minuta, ili 5 minuta i 6 sekundi po kilometru. U ukupnom poretku je bio 55., među muškarcima 44., a u svojoj dobnoj skupini 2.

A što se Borisa Sesara tiče, osobnost ovog ‘ironmana’, kako su ga prozvali mediji, najlakše je opisati svojedobnim naslovom u Slobodnoj Dalmaciji, upravo o njemu, a kada je trebao preuzeti predsjedničko mjesto u Hajduku: Menadžer je u Deutsche Telekomu Europe, čelnik DPH Zagreb, član Mense, triatlonac i prvi favorit za predsjednika kluba!

Foto: Facebook

Facebook Comments