25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Priopćenje: Elektromodul neće naplaćivati parking

1 min read
Posebno naglašavamo da ćemo zadržati u radnom odnosu svih 53 zaposlenika koji rade na tim poslovima, bez obzira na činjenicu što mjesec dana nećemo ostvarivati nikakve prihode - vele iz Elektromodula
parking

Elektromodul d.o.o. , kao Koncesionar naplate parkinga u Gradu Osijeku, ovime izvješćuje javnost da je Uprava tvrtke, uvažavajući Odluku Stožera civilne zaštite Grada Osijeka, donijela odluku o obustavi naplate parkinga na rok od 30 dana od donošenja navedene Odluke – javlja jutros priopćenjem Elektromodul, a nastavno na jučerašnje priopćenje Grada Osijeka i njihovu najavu kako će Elektromodul od sutra naplaćivati parking. Neće – potpisuje priopćenje direktorica Ana Kocelj, a kojeg prenosimo u cijelosti…

PRIOPĆENJE

Na taj način pridružujemo se svima onima koji u ovim vrlo složenim okolnostima za sve naše građane pokazuju solidarnost i daju svoj doprinos.

Posebno naglašavamo da ćemo zadržati u radnom odnosu svih 53 zaposlenika koji rade na tim poslovima, bez obzira na činjenicu što mjesec dana nećemo ostvarivati nikakve prihode.

Elektromodul d.o.o. će i nadalje poštivati sve odluke Stožera civilne zaštite Grada Osijeka i sukladno njima prilagoditi svoje poslovanje.

S poštovanjem, Ana Kocelj, direktor

Facebook Comments