29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Grad zahvaljuje Elektromodulu i oslobađa ih koncesijske naknade za trajanja situacije

1 min read
Grad Osijek će, sukladno Odluci o preporuci obustave naplate parkiranja, osloboditi Elektromodul od uplate za koncesijsku naknadu u razmjeru s trajanjem navedenog razdoblja - zaključuju iz Grada.
kuhačeva grad osijek

Grad Osijek pozdravlja današnju odluku Elektromodula, koncesionara naplate parkiranja u Osijeku kojom nas obavještava da uvažava Odluku Stožera civilne zaštite grada Osijeka o preporuci obustave naplate parkiranja u razdoblju 30 dana od dana donošenja te odluke – javlja danas priopćenjem i Grad Osijek, a nakon što je Elektromodul obavijestio medije kako neće naplaćivati uslugu parkiranja u gradu, a na mjestima za koja ima koncesiju.

Posebno nas raduje što i Elektromodul ovim činom iskazuje razumijevanje i solidarnost sa svima koji rade u korist olakšavanja trenutne situacije, a posebice što iskazuju snagu i odlučnost da u radnom odnosu zadrže sve zaposlenike koji rade na poslovima naplate parkiranja, njih pedeset i troje. Grad Osijek će, sukladno Odluci o preporuci obustave naplate parkiranja, osloboditi Elektromodul od uplate za koncesijsku naknadu u razmjeru s trajanjem navedenog razdoblja – zaključuju iz Grada.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments