18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dobre vijesti: U posljednja dva tjedna zabilježen je značajan rast potražnje za radnicima

3 min read
posao zena odusevljenje

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme traži farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Glavne odgovornosti su: izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata i farmaceutska skrb. Traži se motivirana i odgovorna osoba, dobrih komunikacijskih vještina. Za prijavu kliknite na link.

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu i seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijave se zaprimaju do 08.06., a prijaviti se možete na sljedećem linku.

Poduzeće Triglav Savjetovanje traži čak pet zastupnika u osiguranju (m/ž) za terenski rad. Mjesto rada je Đakovo. Od kandidata se očekuje završena srednja ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, posjedovanje odličnih komunikacijskih i prezentacijskih vještina, ambicioznost, želja za stalnim učenjem i razvojem te usmjerenost na ostvarenje prodajnih rezultata. Uz osnovnu plaću poslodavac isplaćuje i bonuse ovisno o postignutim rezultatima. Za više informacija kliknite na link.

Victoria d.o.o. iz Osijeka zapošljava na poziciji vozač C i E kategorije (m/ž). Poželjan je upisan COD 95, ali nije uvjet. Poslodavac osigurava neto plaću u iznosu od 7.500 do 8.000 kuna. Prijaviti se možete do 09.06. Detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

Poduzeće Dugonjić-Kozić traži pomoćnog radnika u građevini (m/ž) u Osijeku i to zbog povećanog opsega posla. Minimalni uvjet je završena osnovna škola. Požurite s prijavom, jer natječaj je otvoren do 21.05. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Future Vision, tvrtka koja se bavi izradom web stranica i web trgovina traži prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je radno iskustvo od jedne i pol godine. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 05.06. možete pronaći na linku.

Udruga za borbu protiv ovisnosti, koja se zove NE – OVISNOST, zapošljava na poziciji psiholog (m/ž). Posao se obavlja u Osijeku i Vrbici. Od kandidata se očekuje završen fakultet. Radno iskustvo nije potrebno. Nakon uspješno odrađenog probnog roka od 3 mjeseca nudi se ugovor na neodređeno. Sve detalje ovog natječaja možete potražiti na linku.

Pekarnica Hit traži 7 prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) – 4 u Osijeku i 3 u naselju Tenja. Radno iskustvo nije važno. Detalje potražite na linku.

Ugostiteljski obrt Lucca zapošljava konobara (m/ž) s minimalno pola godine radnog iskustva. Mjesto rada je općina Petrijevci. Potrebno je poznavanje osnova rada na računalu. Natječaj je otvoren do 31.05. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće PANONTECH zapošljava na poziciji majstor u graditeljstvu (m/ž) u naselju Tvrđavica. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu oplata, šalovanje, armiranje te obavljanje radova na krovištu. Poslodavac je spreman osigurati službeni automobil i mobitel. Prijave se zaprimaju do 08.06. Za više informacija kliknite ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments