20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia Dimšić obnovila ugovor s Croatia Recordsom

2 min read
- ...velika je sreća kad' iz prvog pokušaja pronađeš tim koji vjeruje u tebe! Najljepših 5 godina suradnje i čak 3 CD-a i 2 ploče su iza nas i jedva čekam vidjeti što nam nosi novih 5! Hvala @croatiarecords! - napisala je Mia Dimšić na Instagramu.

Najpopularnija hrvatska pjevačica i kantautorica Mia Dimšić potpisala je novi petogodišnji ekskluzivni ugovor s najvećom diskografskom kućom u regiji – javlja na svojoj internetskoj stranici Croatia Records.

– …velika je sreća kad’ iz prvog pokušaja pronađeš tim koji vjeruje u tebe! Najljepših 5 godina suradnje i čak 3 CD-a i 2 ploče su iza nas i jedva čekam vidjeti što nam nosi novih 5! Hvala @croatiarecords! – napisala je Mia Dimšić na Instagramu.

Nakon što je s pjesmom Život nije siv debitirala na Splitskom festivalu u srpnju 2016. godine, gdje osvaja prvu nagradu stručnog žirija, Mia zauzima vrh nacionalnih top ljestvica koji drži čitavu godinu. Uslijedila je objava istoimenog debitantskog albuma koji u idućih nekoliko tjedana dominira ljestvicama prodaje, a iste godine Mia osvaja nagradu HDU-a za najboljeg novog izvođača, dvije nagrade Music Pub – za najbolju mladu pjevačicu najbolji videospot (Život nije siv), nagradu CMC televizije za najboljeg novog izvođača te nagradu CMC festivala za izvođača godine. U srpnju 2017. Mia se vraća na Prokurative s aktualnim singlom Sunce, oblak, vjetar koji ondje osvaja prvu nagradu stručnog žirija, dok je pjesma Život nije siv proglašena najemitiranijom pjesmom prošlogodišnjeg festivala. Uspješnu godinu zatvara album Božićno jutro, a veličanstvena promocija održana je na koncertu u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 20 dana prije održavanja. 2017. godina donijela je nagradu Porin u kategoriji Najbolji videobroj te nagradu HDU-a za ženskog izvođača godine. 2018. godine izdanja Mije Dimšić nagrađena su s čak 6 nagrada Porin – niže pohvale na njezin račun diskografska kuća.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments