2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kaznena prijava! Otvarajući vrata oštetio do njega parkirani BMW!

1 min read
Policija je napravila očevid i kazneno prijavila 61-godišnjaka iz Gunje za oštećenje tuđe stvari - zaključuje Policijska uprava Vukovarsko-srijemska.

U Vrbanji, Trg dr  Franje Tuđmana, 12. lipnja oko 10,25 sati, na parkiralištu je oštećen skupocjeni osobni automobil BMW njemačkih registarskih oznaka, vlasništvo 48-godišnjaka iz Đurića – piše na svojoj mrežnoj stranici Policijska uprava Vukovarsko-srijemska i nastavlja…

– Oštetio ga je 61-godišnjak iz Gunje nepažljivo otvarajući vrata osobnog automobila županjskih registarskih oznaka, kojeg je vozač parkirao odmah uz BMW, u kojem je 61. godišnjak bio suvozač. Vratima automobila, u kojem je 61. godišnjak bio, je oštetio boju i lim na automobilu njemačkih registarskih oznaka čime je nastala šteta od više tisuća kuna. Policija je napravila očevid i kazneno prijavila 61-godišnjaka iz Gunje za oštećenje tuđe stvari – zaključuje Policijska uprava Vukovarsko-srijemska.

Poznavatelj Zakona nam je protumačio uvjete pod kojima je moglo doći do kaznene prijave, a rekavši, da bez saznanja bilo što o konkretnom slučaju, ne može govoriti sa sigurnošću, no pretpostavlja da je oštećeni policiji prijavio namjeru počinitelja, a da je tu, uz istragu, i Sud za konačnu riječ.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments