29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HDZ-ovci Radić i Škorić izlaze danas iz samoizolacije

2 min read
Ivan Radić i Josip Škorić, izlaze u srijedu iz samoizolacije, a koju im je 'prepisala' epidemiološka služba, pošto su obojica imala kratak susret s jednom od nedavno zaraženih osoba u 'najnovijem naletu' Covida-19.

Dva visokopozicionirana HDZ-ovca s Anušićeve liste, s liste HDZ-a za 4. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima, Ivan Radić i Josip Škorić, izlaze u srijedu iz samoizolacije, a koju im je ‘prepisala’ epidemiološka služba, pošto su obojica imala kratak susret s jednom od nedavno zaraženih osoba u ‘najnovijem naletu’ Covida-19.

Samoizolacija im je stigla u nezgodan trenutak predizborne kampanje, no obojica su poslušno komunikaciju s potencijalnim glasačima prebacili ‘online’.

– Dragi prijatelji, javljam vam se s izvrsnim vijestima! Jučer sam se testirao na koronavirus te mi je rezultat NEGATIVAN. Razgovarao sam s epidemiologom te mi je rekao da više nema potrebe za samoizolacijom. Vraćam se u normalu. Hvala svim mojim krasnim prijateljima i pratiteljima na Facebook-u koji su mi pomogli izdržati karentenu. Večeras još lagano provirujem kroz vrata, a od sutra sam ponovno na terenu – napisao je Škorić sinoć na Facebook-u, a Ivana Radića smo za potvrdu izlaska iz samoizolacije potom kontaktirali ‘Viber-om’…

* Jel’ to sada kraj samoizolacije za obojicu? – pitali smo porukom, jer nije se pristojilo zvati u 23 sata, pa ako odgovori, odgovori…

– Je, je… – napisao je Radić povratno, zahvaljujući se na zanimanju medija za njihovo zdravstveno stanje.

– Građani, kolege, prijatelji… lista je dugačka. Možda trenutno ne mogu licem u lice, ali to ne znači da ne mogu saslušati i popričati s njima putem drugih kanala. Srećom, tehnologija nam danas nudi mnoga rješenja da i u samoizolaciji budemo povezani – pisao je prije nekoliko dana Radić na facebook-u, uz objavu fotografije u kućnoj atmosferi, s mobitelom i laptopom.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments