Sub. svi 15th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivana Medić i Vesna Tominac Matačić isprobale vodu studenu!

1 min read
O.K. postoje i hrabriji, koji 'razbace picigin' u Dravi, ali svakako je i operna solitica osječkog HNK-a iskazala priličnu odvažnost zagaziti i studenu Dravu.

Hrabro je i jedno i drugo, Ivanino malo manje, ali ovo Vesnino je gotovo pravi pothvat. Pa ipak, poznavajući pojedine predstavnice ‘društava zimogroznih’, i nožni prst spustiti u studenu Dravu, kamoli Koranu, ‘članicama spomenutih društava’ može biti vrlo traumatično 🙂 I zato čestitke glumici i solistici…

– Sezona kupanja otvorena! – napisala je glumica Vesna Tominac Matačić, rođena Vinkovčanka, nacionalno poznata glumica, a koja je svojedobno bila sastavnicom pozornice osječkog HNK-a (Tena), dodajući Stari Drežnik Grad kao lokaciju njezine objave i fotografije vrlo hrabrog kupanja.

Na tom mjesto teče Korana. A Korana je jučer, prema nama dostupnim podacima bila oko 13 stupnjeva. Ilustracije radi, voda koja Vam kod kuće poteče iz slavine, vrlo je često negdje oko 20 stupnjeva, a nitko od nas se pod takvom vodom pod tušem ne bi osjećao sasvim lagodno.

Zanimljivo, temperaturu rijeke Drave kod Osijeka nije lako pronaći, no brojni raspoloživi podaci kažu kako u ovo doba godine, a i sukladno nekim ranijim ovogodišnjim mjerenjima, kao i pretpostavkama, s obzirom na hladnije vrijeme i padaline tjednima prije, ista nije preko 15-16 stupnjeva.

O.K. postoje i hrabriji, koji ‘razbace picigin’ u Dravi, ali svakako je i operna solitica osječkog HNK-a iskazala priličnu odvažnost zagaziti i studenu Dravu.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments