19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na sučeljavanju kandidata, Kušecu mačka prešla preko stola! Bago: Jel’ to bila mačka?

2 min read
- Gospodine Kušec, jel' to bila mačka? - pitao ga je Mislav Bago, da bi Kušec, ne razumjevajući ispočetka pitanje, tek iz druge 'priznao'.

Bila je simpatičnija od sve politike, svih biranih riječi gradonačelničkih kandidata na predstojećim lokalnim izborima, osvojila gledatelj u tren oka… Bila je to mačka, s više narančaste, nešto bijele dlake, a prošetala se tijekom sučeljavanja po stolu SDP-ovog kandidata Gorana Kušeca.

Bilo je to sučeljavanje 4-oro kandidata za gradonačelnika Osijeka na Dnevnik.hr, odnosno Gorana Kušeca (SDP), Berislava Mlinarevića (Nezavisni, DP, Most, Hoćemo), Vladimira Šišljagića (SSiB) i Ivana Radića (HDZ). Svi kandidati su se javljali iz svojih prostora, video linkom. A onda je u jednom trenutku preko Kušecovog stola prošetala prava pravcata mačka. Kušec ju je prihvatio s dvije ruke, spustio sa stola, nastavljajući sudjelovanje u emisiji, dok je izrazom lica maksimalno prikrivao da se bilo što dogodilo. Bio je to ‘stonecoldface’, sve dok ga voditelj sučeljavanja Mislav bago nije pitao vidi li zaista to što vidi.

– Gospodine Kušec, jel’ to bila mačka? – pitao ga je Mislav Bago, da bi Kušec, ne razumjevajući ispočetka pitanje, tek iz druge ‘priznao’.

– Pa je, evo sad’ sam je otpravio – uzvratio je Kušec.

– Mačka je ipak prošla u kadru!? Sad’ mi je ipak lakše – dometnuo je Bago, a potom su se svi nasmijali, i Radić i Šišljagić i Mlinarević.

– Nadam se da će na tome stat’, da neće nešto drugo hodati još u kadru – dometnuo je za kraj šaljivo Bago i nastavio s emisijom.

Foto: Facebook (Dnevnik.hr, screenshot)

Facebook Comments