Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dječje kazalište otkazalo dvije predstave i gostovanje! Razlog? Izolacija i samoizolacija!

1 min read
- Povrat novca za kupljene ulaznice možete dobiti na blagajni kazališta danas od 17,30 do 18,30 i sutra od 9,30 do 10,30, a od ponedjeljka u redovitom radnom vremenu od 8 do 15 sati - zaključuje se.

Dječje kazalište otkazuje dvije predstave i gostovanje… Razlog su izolacija i samoizolacija.

– …sa žaljenjem vas obavještavamo da zbog izvanrednih okolnosti izolacije i samoizolacije otkazujemo predstave Uspavanka za mišića (subota 11. rujna) i Mi se vuka ne bojimo (nedjelja, 12. rujna), te predviđeno gostovanje u Rijeci na 23. susretu profesionalno vođenih kazališta HC Assitej s predstavom Bon Ton iza duge – javlja priopćenjem Dječje kazalište, zaključujući…

– Povrat novca za kupljene ulaznice možete dobiti na blagajni kazališta danas od 17,30 do 18,30 i sutra od 9,30 do 10,30, a od ponedjeljka u redovitom radnom vremenu od 8 do 15 sati – zaključuje se.

Neka se ozdravi što prije.

– …s ponosom najavljujemo da će predstava Bon Ton iza duge Dramskog studija za srednjoškolce Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića svečano otvoriti 23. susret profesionalno vođenih kazališta HC Assitej u Rijeci – najavili su iz kazališta ranije danas tijekom jutra, ali od toga, jasno je sada, nema ništa.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments