Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zastupnica Romana Nikolić u pothodniku otvorila Ured za komunikaciju s građanima!

2 min read
- Ovaj ured pomoći će mi da ih čujem i bolje shvatim, što će biti podloga za moje djelovanje u Hrvatskom Saboru i poduzimanje koraka u rješavanju gorućih problema - nastavlja se u priopćenju...

Došli su Bernardić, Hajduković, Vukas…, brojni drugi saborski zastupnici kluba SDP-a, a na otvorenje Ureda za komunikaciju s građanima Romane Nikolić. Saborska zastupnica SDP-a otvorila je ured u osječkom pothodniku, a za otvoreni pristup prema građanima, za lakšu, bržu i kvalitetniju komunikaciju i pružanje pomoći onima kojima je potrebna – doznaje se, među ostalim, iz priopćenja Romane Nikolić. Prvi je to ured takve vrste u državi.

– Ideju o otvaranju ureda dobila sam još na početku svog mandata. Projekt je na kojem radim već četiri mjeseca, a ljetna stanka poslužila mi je da ga u potpunosti pripremim za rad i prijem svih onih koji imaju problem, prijedlog ili žele nešto saznati o radu Sabora – kazala je saborska zastupnica Romana Nikolić, stoji u priopćenju.

– Ovaj ured pomoći će mi da ih čujem i bolje shvatim, što će biti podloga za moje djelovanje u Hrvatskom Saboru i poduzimanje koraka u rješavanju gorućih problema – nastavlja se u priopćenju…

– Za sve one koji žele odgovore na pitanja, a nemaju se kome obratiti, koji žele ostvariti neko od svojih prava, a ne znaju od kud krenuti, kako doći do rješenja situacije u kojoj su se našli, izaći iz tog kruga nemoći i osjećaja da su sami. Ovaj ured će biti otvoren za sve one koji žele razgovor sa mnom,  a ja ću se i dalje zalagati i boriti za njih i biti njihov glas u Hrvatskom saboru. Kao i u ovih godinu dana, nastavit ću se zalagati i štiti prava najosjetljivijih skupina u društvu, onih koje je sustav iznevjerio, zapostavio, zaboravio i učinio gotovo nevidljivima… – nizala je Nikolić, stoji među ostalim.

Otvaranjem ureda Nikolić je odlučila i dati do znanja da ‘socijaldemokracija u Hrvatskoj još nije umrla i neće’.

Foto: Ured Romane Nikolić (screenshot)

Facebook Comments