Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GD Osijek Žito: Radionice za ‘toddlere’, roditelje, ali i za umirovljenike! Besplatno!

2 min read
Sokol nudi istinski provod, ali svakako korist.

Dva su projekta GD Osijek Žito i njihovih partnera, a koji uključuju nekoliko različitih dobnih skupina, no kroz koje će vrlo zanimljive grupe dobiti vrlo zanimljive radionice… Sokol nudi istinski provod, ali svakako korist.

IZ GD OSIJEK ŽITO

U Sokolu ovaj vikend besplatna gimnastika za najmlađe

Nakon uspješno održane online radionica “Izazovi ranog roditeljstva – podrška liječnika” kroz koju su mnogobrojni roditelji imali priliku više čuti o temama  zdravstvene zaštite tijekom ranog roditeljstva uključujući i teme dojenja, baby-wearinga, co-sleepinga, ranog motoričkog i psihološkog razvoja te prehrane, projekt „Zdrav roditelj – zdravo dijete“, koji provodi Gimnastičko društvo Osijek – Žito sve do kolovoza 2022. godine, ovog vikenda organizira drugu po redu aktivnost namijenjenu najmlađima i njihovim roditeljima. Zahvaljujući podršci Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, ovog vikenda u dvorani Sokol Centar (adresa: Kralja Zvonimira 5, Osijek) bit će organizirane besplatne gimnastičke radionice za roditelje i djecu u dobi od 18 do 36 mjeseci starosti. Cilj ovih radionica je da djeca u sigurnom okruženju, pod nadzorom trenera i uz pomoć roditelja učine prve gimnastičke korake, a sudjelujući u programu, roditelji i djeca imaju priliku ostvariti dublju emotivnu povezanost te se u djeci izgrađuje i potiče razvoj samopouzdanja i vjere u vlastite sposobnosti. Radionice će se održati u subotu, 27. studenog 2021. godine (Sokol Centar Osijek) i to u sljedećim terminima: 15.00 – 15.45, 15.45 – 16.30, 16.30 – 17.15, 17.30 – 18.15, 18.15 – 19.00. Prijavu su online – bit.ly/gimnasticka-radionica.

Projekt „Zlatne godine“ – upisi na besplatne treninge za osječke umirovljenike

Zahvaljujući partnerstvu Udruge Plantaža i Gimnastičkog društva Osijek – Žito, a u sklopu prvedbe projekta „Zlatne godine“, osječki umirovljenici imat će priliku potpuno besplatno sudjelovati na aktivnosti kojima je cilj poboljšanje kvalitete života. Kao Partner u provedbi projekta, GD Osijek – Žito organizirat će u Sokol Centru (Kralja Zvonimira 5, Osijek) besplatne treninge rekreacije za osječke umirovljenike koji će se provoditi od prosinca do veljače 2022. godine. Svi sudionici obavezni su pripremiti osobnu iskaznicu te izvadak iz banke kao potvrdu o mirovinskom statusu. Sudjelovanje na projektu je besplatno za sve sudionike uz obveznu prethodnu najavu pozivom na broj telefona 099 536 4753 (najava je nužna kako bismo mogli ispoštovati sve epidemiološke mjere).

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments