25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

70-godišnji Slavonac teško ozlijeđen! Udario u ‘Alfu’, metalnu ogradu i zid kuće!

1 min read
Nakon udara došlo je do zanošenja „Alfe“ te udara u metalnu ogradu u vlasništvu 45-godišnjaka, dok je „Suzuki“ nastavio kretanje i udario u metalnu ogradu u vlasništvu 39-godišnjaka te u kuću u vlasništvu 75-godišnjakinje.

U subotu 5. ožujka 2022. oko 12.20 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Suzuki“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sišao s kolnika i nastavio vožnju po travnatoj površini gdje je prednji dijelom vozila udario u zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke „Alfa“, osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 54-godišnjaka – javlja policija i dodaje…

Nakon udara došlo je do zanošenja „Alfe“ te udara u metalnu ogradu u vlasništvu 45-godišnjaka, dok je „Suzuki“ nastavio kretanje i udario u metalnu ogradu u vlasništvu 39-godišnjaka te u kuću u vlasništvu 75-godišnjakinje. U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)