Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia Dimšić za N1 poslije Eurosonga: Mislim da me ovo unaprijedilo kao izvođača!

2 min read
Naposljetku, Osječanka kaže da može biti zadovoljna, da je njezina osobna pobjeda opuštenost na pozornici, da nije znala kako će reagirati, tremom ili ne...

Hrvatska i osječka predstavnica na Eurosongu, pobjednica Dore Mia Dimšić, dan nakon ispadanja u polufinalu natjecanja, bez izborenog nastupa na posljednjoj večeri, progovorila je o dojmovima iz Torina za N1. Tvrdi da je prepuna dojmova, baš umorna od svega, još uvijek nesvjesna kako je gotovo.

– Ovih dana, kad se odmorim, sigurno ću imati puno pametnije komentare. Ali mogu reći da sam baš sretna i ponosna što sam mogla biti dio toga svega sa svojom delegacijom – kazala je, među ostalim, uvodno, Mia Dimšić za N1.

Za pripreme oko nastupa rekla je kako to predstavlja posebno iskustvo, a koje bi poželjela svakom izvođaču da osjeti, da doživi tu razinu organizacije, produkcije, veličinu bine i događaja, da vidi svu silu ljudi potrebnu iza scene za organizaciju, za sve tehničke preduvjete.

– Bilo je jako zanimljivo, dinamično, intenzivno, puno proba, intervjua, pressa, ali i slobodnog vremena i izlazaka i obilazaka. Mislim da me ovo jako dobro izgradilo i unaprijedilo kao izvođača – nastavila je.

Naposljetku, Osječanka kaže da može biti zadovoljna, da je njezina osobna pobjeda opuštenost na pozornici, da nije znala kako će reagirati, tremom ili ne…

– …baš sam nekako smireno stala na pozornicu i pokušala dati sve od sebe u te 3 minute. Osjećala sam se super i zabavljala sam se, a to je najvažnije – zaključila je Dimšić za N1.

Kaže, na kraju razgovora, kako su najdraži iz njezine polufinalne večeri ostali Armenci i Portugalci i njima želi sreću u finalu. Dodaje i kako će pratiti nastavak natjecanja, jer stvorila su se prijateljstva.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)