19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Skretao ulijevo i oduzeo prednost! U drugom autu dvije djevojke ozlijeđene! Jedna teže!

1 min read
- Policijski službenici protiv 65-godišnjka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Također mu je izdan i obavezni prekršajni nalog, jer nije tijekom vožnje koristio zaštitni sigurnosni pojas - zaključuje se.

– Na županijskoj cesti kod Bodovaljaca, dana 30. srpnja, u 13.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 65-godišnjak upravljajući osobnim automobilom prilikom skretanja ulijevo oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 23-godišnjakinja. Pritom je došlo do sudara automobila i odbacivanja jednog automobila (kojim je upravljao 65-godišnjak) u kanal. U prometnoj nesreći 23-godišnjakinja je teško ozlijeđena, te je prevezena na liječenje u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je i zadržana, dok je 24-godišnjak putnica nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.

– Policijski službenici protiv 65-godišnjka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Također mu je izdan i obavezni prekršajni nalog, jer nije tijekom vožnje koristio zaštitni sigurnosni pojas – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)