1. listopada 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HNS izdao knjigu: Hrvatska škola nogometa! Jedan od urednika je naš Petar Krpan!

2 min read
Uz predsjednika HNS-a Marijana Kustića i brojne suradnike, bio je tu i izbornik A selekcije nacije Zlatko Dalić, njegov stručni stožer, igrači..., predstavnici klubova zemlje...
krpan

Hrvatska škola nogometa, naziv je jučer predstavljene knjige u Zagrebu, u izdanju Hrvatskog nogometnog saveza, knjizi koja objedinjuje teorijska i praktična znanja nogometne struke u Hrvatskoj, a koje su urednici glavni instruktor HNS-a, naš Osječanin, proslavljeni napadač ‘bijelo-plavih’ i reprezntacije Hrvatske Petar Krpan, i instruktor kondicijske pripreme HNS-a, Ivan Krakan – objavili su danas iz HNS-a na svojim mrežnim stranicama, dodajući kako je promociju pratilo elitno hrvatsko nogometno društvo.

Uz predsjednika HNS-a Marijana Kustića i brojne suradnike, bio je tu i izbornik A selekcije nacije Zlatko Dalić, njegov stručni stožer, igrači…, predstavnici klubova zemlje…

– Zadovoljstvo mi je pozdraviti sve ugledne goste ovdje, čiji dolazak potvrđuje vrijednost ove knjige. Želim čestitati urednicima, našem Peri i Ivanu, kao i svima koji su sudjelovali u stvaranju sadržaja. (…) Kada god razgovaram s nekim stranim čelnicima saveza, uvijek nas pitaju – koja je tajna uspjeha vašeg nogometa. Ova knjiga je zapravo jedan od odgovora na to pitanje – kvalitetan rad s mladima. Mislim da je odlično da smo to znanje skupili na jedno mjesto i da će prema ovoj knjizi moći raditi treneri diljem zemlje – rekao je, među ostalim, Marijan Kustić, predsjednik Saveza, piše HNS na mrežnim stranicama.

– …konačno je pred nama knjiga Škola hrvatskog nogometa kojoj smo se od prvog dana maksimalno posvetili, shvaćajući potrebu za unificiranim stručnim materijalom kao oglednim primjerom funkcioniranja nogometnih škola u Hrvatskoj. Ona je nastala uz veliku podršku Nogometne akademije HNS-a i nositelja kvalitete hrvatskog nogometa, Dinama, Hajduka, Rijeke i Osijeka, s kojima smo od ideje pa do realizacije ovog projekta imali zaista izuzetnu suradnju – rekao je urednik knjige, naš Petar Krpan, nižući zahvale i drugima, svima koji su pomogli u izradi knjige, a u čemu mu se pridružio i Ivan Krakan.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)