28. svibnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Napad u DGO! Policija traga za tri osobe koje su istukle muškarca iz čista mira u 5:15 ujutro!

2 min read
Policija je bila kod obitelji. Potraga traje, kazuje nam glasnogovornica PU OBŽ Edita Roterbauer.

Istog dana je i policija bila u domu Osječana iz Donjeg grada, prikupljajući vitalne podatke, a u namjeri da se trojac privede pravdi. Naime, kako je objavljeno u popularnoj grupi na Facebooku DONJI GRAD OSIJEK D.G.O., u nedjelju su, izjutra, jednog Donjograđanina napala trojica, kaže se u objavi, mladića. Iz čista mira, piše naša sugrađanka, mladići od najviše 20 godina starosti, istukli su njezina supruga kada je izlazio iz automobila. Policija traga za nepoznatim počiniteljima.

– Pozdrav Donjograđani. Imam molbu. Većina vas zna, ali za one koji mi nisu ‘Face prijatelji’, imam molbu. Jučer 18.9.22., u 5:15 ujutro, suprug mi je napadnut ispred kuće od strane 3 nepoznata napadača, s leđa, dok je izlazio iz auta. Napadači su mladići najviše 20 godina stari. Molim svakoga tko ima kamere na kući u Kišpatićevoj ulici i u Ulici Slavka Kolara, Naselju DGO, da mi se javi u ‘inbox’, jer su nam potrebne snimke zbog prepoznavanja – napisala je naša sugrađanka na Facebooku, o događaju iz Kišpatićeve ulice.

Policija je bila kod obitelji. Potraga traje, kazuje nam glasnogovornica PU OBŽ Edita Roterbauer.

– U nedjelju u 5:27 sati smo dobili dojavu. Kćer napadnute osobe je pozvala policiju. Policija je izišla na mjesto događaja i obavila razgovor. Napadnuta osoba je nakon razgovora otišla u bolnicu na pregled. Policija intenzivno traga za tri osobe, a koje se dovode u vezu – kazala je Edita Roterbauer, glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske.

Foto: Facebook (screenshot)