19. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U dvije prometne nesreće četiri osobe ozlijeđene! Dvije teško! Oduzimanje prednosti, brzina…

2 min read
Četiri su osobe ozlijeđene, od kojih dvije teško. Policija javlja...

Dvije su se ozbiljnije prometne nesreće dogodile u zadnja 24 sata. Četiri su osobe ozlijeđene, od kojih dvije teško. Policija javlja…

– U subotu 24. rujna 2022. oko 12.05 sati u Požegi na raskrižju ulica Osječka i Šokačka, 76-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Dacia“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je nepropisnom brzinom upravljao 46-godišnjak – javlja policija, dodajući…

– U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 46-godišnjak kao i 17-godišnji putnik iz „BMW“-a, dok je 76-godišnjak teško. Protiv oba vozača slijedi  prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– U nedjelju 25. rujna 2022. oko 2.40 sati u mjestu Vilić Selo, 19-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i udario u smjerokazni stupić nakon čega je nastavio vožnju po putnoj bankini i kanalu te prednjim dijelom vozila udario u zemljani propust za vodu, a potom u betonski stup.

– Nakon udara u betonski stup došlo je do udara  u metalnu ogradu te rotiranja vozila i udara u drveni grm. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)