20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija uočila nedostatak znakova! A onda našli pijanog Slavonca i pored: Stop, Pješački prijelaz, Zabrana…

1 min read
- Uz prometne znakove na tlu su bile i bočice alkoholnih pića - konjaka, pelinkovca, šljivovice i razne limenke energy pića koje su također oduzete.

– U ponedjeljak 26. rujna u Virovitici policijski službenici su u ophodnji gradom uočili da nedostaju određeni prometni znakovi, kratko nakon toga zatekli su 35 – godišnjaka pokraj kojeg su na tlu stajali poslagani razni znakovi – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Oko 00,25 sati su u ulici P. Preradovića zatekli 35 – godišnjaka, u vidno alkoholiziranom stanju, koji je odbio alkotestiranje, a na tlu pored njega bili su poslagani raznovrsni šareni prometni znakovi – od znaka „STOP“ do znaka naziva rijeke „Ođenica“ sveukupno 6 komada.

– Uz prometne znakove na tlu su bile i bočice alkoholnih pića – konjaka, pelinkovca, šljivovice i razne limenke energy pića koje su također oduzete.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Kako je 35-godišnjak počinio kazneno djelo krađe na štetu grada Virovitice uhićen je i nakon liječničkog pregleda i psihijatrijske obrade smješten u prostor za zadržavanje.

– Za kazneno djelo krađe predviđena je kazna zatvora do pet godina zatvora – zaključuju…

Foto: PU VPŽ