5. prosinca 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Proletio’ 117 km/h gdje je dozvoljeno 50, prošao i kroz ‘crveno’, a onda se policiji dao u bijeg…

1 min read
- Iako se vozač oglušio na znakove policijskog službenika o zaustavljanju i nastavio vožnju, policajci su ga ubrzo zaustavili.

– Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su dana 26. rujna, u Trnjanima vršili nadzor brzine kretanja vozila, te su oko 22,30 sati, pokušali zaustaviti osobni automobil koji se kretao brzinom od 117 km/h na dijelu ceste gdje je brzina kretanja ograničena na 50 km/h, te je prošao i kroz crveno svijetlo na semaforu – javlja policija i nastavlja…

– Iako se vozač oglušio na znakove policijskog službenika o zaustavljanju i nastavio vožnju, policajci su ga ubrzo zaustavili.

– Utvrđeno je da vozilom upravlja 22-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, a za kojeg je izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova.

– Policijski službenici su 22-godišnjaka priveli u prostorije policijske postaje, uz privremeno oduzimanje vozila, te protiv njega podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixbay (ilustracija)