28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas! 64-godišnjak pao s ljestava i zadobio teške tjelesne ozljede…

1 min read
Tijekom izvođenja bilo kakvih radova potrebno je biti oprezan, posebno kada radovi uključuju ljestve. Čak i oni najvještiji i najsigurniji mogu izgubiti ravnotežu.

U posljednja tri mjeseca ovo je treći ovakav slučaj u Slavoniji…

– Jučer, u poslijepodnevnim satima u Đurđancima, 64-godišnjak iz Budrovaca prilikom izvođenja radova na krovu u jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao s ljestava na beton – javljaju iz policije.

– Ozlijeđeni radnik prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć te su mu konstatirane teške tjelesne ozljede – zaključuju.

Ranije smo izvijestili…

– Negdje u sumrak sinoć, u ponedjeljak, 1.kolovoza 2022. oko 19:40 sati u mjestu Velika, 38-godišnjak je prilikom izvođenja radova pao s aluminijskih ljestava, javlja tamošnja policija. Osoba je odmah prevezena na pružanje daljnje liječnike pomoći u Opću županijsku bolnicu u Požegi. Ondje su mu sinoć utvrđene teške ozljede. – U utorak 14. lipnja 2022. oko 16 sati u mjestu Donji Grahovljani, 31-godišnjak je prilikom izvođenja radova pao s aluminijskih ljestava te je prevezen na pružanje daljnje liječničke pomoći u OŽB Pakrac gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen – izvijestila je tada policija.

Foto: Pixabay (arhiva, ilustracija)