28. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanka Mia Dimšić kod Hane i Petra! Na koga liči Alba? “Meni možda više na…”

1 min read
Alba se rodila 17. srpnja u Splitu. Od tada na ovamo Mia je 'krstarila' Jadranom i po cijeloj zemlji, ali uglavnom zbog nastupa i nije bilo prilike sresti se sa Hanom i Albom.

Mia Dimšić propustila je svatove Petra Graše i Hane Huljić. Nastupala je toga dana u Torinu na Eurosongu. Ali, velika prijateljica naše Osječanke nije propustila Eurosong, već zaustavila vlastito slavlje u trenutku nastupa i glasanja o Torinu.

U međuvremenu, od tada do danas puno se toga dogodilo u životima dvije prijateljice, a gdje je Splićanka postala i majka. Rodila se kćerka Alba, a koju je Mia Dimšić najzad posjetila.

– Otišla sam vidjeti Albu. Prekrasna beba, lijepa na roditelje. Nemam pojma na koga više sliči, ja nikad ne vidim na koga bebe liče. Meni možda više na Hanu jer ima velike, prekrasne oči kao ona, ali to će se još mijenjati – rekla je Mia za Večernji list, dodajući kako roditelji i njihove familije ‘navijaju’ kako Alba više liči na svaku od njihovih strana.

Alba se rodila 17. srpnja u Splitu. Od tada na ovamo Mia je ‘krstarila’ Jadranom i po cijeloj zemlji, ali uglavnom zbog nastupa i nije bilo prilike sresti se sa Hanom i Albom.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)