26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija potvrdila: Vozač je zaspao! Teško ozlijeđena 30-godišnja putnica u vozilu!

1 min read
- U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 30-godišnja putnica, dok je vozač lakše i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ - zaključuje policija.

– U nedjelju 20. studenoga 2022. oko 17.40 sati u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici, 31-godišnji vozač osobnog automobila marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, zaspao je tijekom vožnje  uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i prednjim dijelom vozila udario u stup javne rasvjete – javila je danas policija, dodajući…

– Utvrđeno je i da za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. 

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 30-godišnja putnica, dok je vozač lakše i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ – zaključuje policija.

Epilog je to jučerašnje obavijesti o prometnoj nesreći i dvjema osobama odvezenim vozilom Hitne mdicinske pomoći u požešku bolnicu. Naime, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske javio je sinoć kako je u 18:18 primljena dojava o prometnoj nesreći u Jakšiću. Do prometne nesreće došlo je u Osječkoj ulici, nedaleko broja 78, a gdje je osobni automobil sletio s ceste, javljeno je tada.

Prve neslužbene informacije govorilo su o mogućem slučaju sna za volanom, ali je jutros potvrđeno.

Foto: Pixabay (ilustracija)