2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Dekarbonizacija! Uklanjanje naslaga ugljika: Unikom ‘počistio’ motore vozila!

1 min read
- Praksa je da se na vozilu, u trenutku kada dođe na redovni servis ili na popravak ujedno odradi i dekarbonizacija. Rukovanje samim strojem je vrlo jednostavno, a kompletan proces traje oko sat vremena.

– Unikom uvodi novi ekološki standard u preko 150 kamiona, osobnih vozila i radnih strojeva – objavili su iz Unikoma na svojim Facebook stranicama, pojašnjavajući o čemu je riječ…

– Nabavili smo novi uređaj za dekarbonizaciju s obzirom da naša vozila zbog specifičnog posla ne voze na duge relacije i na taj način češće dolazi do sakupljanja naslaga ugljika u motorima.

– Praksa je da se na vozilu, u trenutku kada dođe na redovni servis ili na popravak ujedno odradi i dekarbonizacija. Rukovanje samim strojem je vrlo jednostavno, a kompletan proces traje oko sat vremena.

– Zeleni i čisti grad ono je što smatramo minimalnim komunalnim standardom koji naši građani zaslužuju, a sve daljnje aktivnosti koje poduzimamo vođene su percepcijom ekologije i očuvanja okoliša na najvišoj mogućoj razini – zaključuju.

Foto: Unikom, Facebook (screenshot)