2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi ‘serijski antivulkanizer’!? Na tri automobila u slavonskom gradu izbušene gume…

1 min read
- Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“ - zaključuje policija.

Situacija kakva se prije više mjeseci događala u Osijeku, kada je izvjsna osoba u širem centru Osijeka redom bušila gume, sumnjalo se među ljudima, šiljkom za led, nešto slično događa se danas i u Požegi. U Osijeku je bio oštećen dvoznamenkasti broj vozila. Osječki je ‘antivulkanizer’, podsjećamo, uhvaćen.

– U razdoblju od 17. do 23. siječnja 2023. u mjestu Grabarje u Ulici kralja Tomislava u dvorištu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio pneumatike na osobnom automobilu u vlasništvu 25-godišnjaka – javlja policija i nastavlja…

– Nadalje, u subotu 21. siječnja 2023. u poslijepodnevnim satima u mjestu Grabarje u istoj ulici na parkiralištu, oštećeni su pneumatici na osobnim automobilima u vlasništvu 23-godišnjakinje i 58-godišnjaka.

– Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“ – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)