16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Požar vikendice! Tri vatrogasne postrojbe gasile krov! Materijalna šteta velika!

1 min read
- Jučer oko 12 sati u mjestu Satnica došlo je do požara na krovu vikend kuće u vlasništvu 46-godišnjakinje iz Osijeka - javila je PU OBŽ, dodajući...

Pregrijavanje dimovodne cijevi uzrokovalo je požar krova vikendice u Satnici Valpovačkoj, potvrdila je jutros Policijska uprava osječko-baranjska. Matrijalna šteta je velika, ali ozlijeđenih osoba, srećom nije bilo, dodaju danas u izvješću.

Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije jutros je prvi izvijestio kako su vatrogasci Osijeka, Valpova i Petrijevaca gasili požar vikendice u Satnici Valpovačkoj, a malo zatim javila se i policija s rezultatima očevida.

– Jučer oko 12 sati u mjestu Satnica došlo je do požara na krovu vikend kuće u vlasništvu 46-godišnjakinje iz Osijeka – javila je PU OBŽ, dodajući…

– Obavljenim očevidom očevidne ekipe Policijske postaje Belišće i protupožarnim inspektorom utvrđeno je da je do požara došlo na krovu vikend kuće uslijed pregrijavanja dimovodne cijevi u kojem je izgorio krov te su opožarene dvije tavanske prostorije.

– Materijalna šteta cijeni se na oko 5.000 eura.

– Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Valpovo.

– Tijekom požara nije bilo ozlijeđenih osoba – zaključili su iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)