28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otkriveno tko je Osječanki (38) izgrebao auto! Nije više nepoznati počinitelj, već počiniteljica!

2 min read
Nastala je materijalna šteta od oko 1.500 eura, javila je tada policija. Nije nepoznati počinitelj, nego sada - poznata počiniteljica.

Prije 10-ak dana objavili smo kako je nepoznati počinitelji 5. travnja u Osijeku izgrebao parkirani osobni automobil, vlasništvo 38-godišnje Osječanke. Nastala je materijalna šteta od oko 1.500 eura, javila je tada policija. Nije nepoznati počinitelj, nego sada – poznata počiniteljica.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek sumnja se da je 61-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ – javila je danas osječka policija, dodajući…

– Protiv osumnjičene slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku – zaključuju iz Policijske uprave osječko-baranjske.

O motivima možemo samo nagađati.

Podsjećamo na neke od najgorih slučajeva do sada u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji…

Nepoznati je počinitelj 12. prosinca (2022. godina nap.a.), u večernjim satima, na parkiralištu u Donjem Miholjcu otrgnuo retrovizor i izgrebao lim automobila čime je 36-godišnjak oštećen za više od 10.000,00 kuna.

Dana 26. travnja ’22. godine, u večernjim satima, u Osijeku, na parkiralištu, 54-godišnjakinja je oštrim predmetom oštetila osobni automobil, vlasništvo 63-godišnjakinje iz Osijeka. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 30.000 kuna.

U noći s 29. na 30. ožujka ’22. godine u Osijeku, 38-godišnji hrvatski državljanin nezamijećeno je prišao parkiranom osobnom automobilu vlasništvo 31-godišnjeg hrvatskog državljanina i oštrim predmetom izgrebao desnu stranu osobnog automobila. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 2.000 kuna.

Dana 17. ožujka ’22., u večernji satima, u Osijeku, nepoznati počinitelj otkinuo je retrovizor i izgrebao oštrim predmetom parkirani osobni automobil, vlasništvo 40-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od više tisuća kuna.

Dana 5. studenog ’21., u večernjim satima, u Osijeku, na parkiralištu ispred trgovačkog centra, nepoznati počinitelj je oštrim predmetom izgrebao poklopac motora, lijevi i desni blatobran, te zadnja vrata na osobnom automobilu, vlasništvo 19-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 8.000 kuna. Kako je kasnije javila policija, osumnjičen je bio izvjesni 18-godišnjak.

U vremenu od 1. na 2. svibnja ’20. godine nepoznati počinitelj je na parkiralištu u Osijeku u Reisnerovoj ulici probušio gume i izgrebao vrata na osobnom automobilu u vlasništvu  49-godišnje hrvatske državljanke iz Osijeka. Materijalna šteta na automobilu iznosila je oko 5 000 kuna.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)