4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dok su ‘Letovci’ u Liverpoolu, Osječanka Mia Dimšić opušteno u Veneciji i Trstu…

2 min read
Podsjećamo, lane je za Hrvatsku na Eurosongu pjevala Osječanka sa skladbom Guilty Pleasure. Ove je godine Hrvatska na Eurosong odlučila poslati Let 3.

Jesu li i koliko ‘Letovci’ zbog nastupa ‘na iglama’, znaju samo oni. Ali, Mia Dimšić je prošle godine sasvim sigurno bila. Međutim, ove godine je nervozu oko nastupa ‘zamijenila’ izletom i napisala…

– …od svih vikenda koji postoje, najdraži mi je produženi… – napisala je na Instagramu, objavljujući niz fotografija iz Italije.

Let 3 upravo je odradio prvu probu nastupa u Liverpoolu na Eurosongu, gdje za Hrvatsku pjevaju Mama ŠČ. U njihovoj ulozi prošle godine u isto vrijeme bila je Osječanka Mia Dimšić. Ona danas, pak, dijeli fotografije iz Italije, iz Venecije, a na jednoj se nazire i tršćanksi Miramare dvorac.

Podsjećamo, lane je za Hrvatsku na Eurosongu pjevala Osječanka sa skladbom Guilty Pleasure. Ove je godine Hrvatska na Eurosong odlučila poslati Let 3.

Mia Dimšić im je nedavno, putem medija, poručila…

– …nastupi poput njihovog uvijek izazivaju reakcije, neovisno jesu li pozitivne ili ne. Let 3 Eurosong i Europu neće ostaviti ravnodušnom… – kazala je Osječanka prije koji tjedan, a još se sjećamo i što je kazala nakon svog ispadanja u polufinalnoj večeri prošle godine…

– Ovo je bilo jedno jako turbulentno, ali i ujedno i jako predivno putovanje… – kazala je, među ostalim.

Sada tih briga nema. I zato se na njezinim fotografijama na Instagramu vide Venecija i Trst.

Bila je na Trgu svetog Marka, svjedoči fotografija, koja krajem prikazuje Duždevu palaču, svakako duž ulica i kanala, a jedna ‘fotka’ otkriva i da je, zacijelo na povratku za Hrvatsku, stala u Miramare.

Cijelu objavu možete vidjeti OVDJE.

Foto: Instagram (screenshot)