25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tuga nakon demontaže dizalice: Tragično preminuli radnik iza sebe je ostavio troje male djece!

2 min read
Otišao je i nije se vratio - rekao je za 24sata.hr Josip Sekulić, stariji brat, teško skrivajući suze, kazavši i kako se bratu taj dan nije išlo na posao, ali je marljiv i vrijedan i taj dan otišao za zadatkom.
svijeća

Radnik ĐĐ Montaže, Stjepko Sekulić, tragično je preminuo prilikom demontaže dizalice u bivšoj tvornici u Osijeku, u staroj šećerani, doznaje 24sata.hr. Bile su mu 33 godine i iza njega su ostali troje male djece, supruga, braća, cijela obitelj…

– …nije volio raditi subotom, ali ljubav prema poslu dizaličara bila je jača. Otišao je i nije se vratio – rekao je za 24sata.hr Josip Sekulić, stariji brat, teško skrivajući suze, kazavši i kako se bratu taj dan nije išlo na posao, ali je marljiv i vrijedan i taj dan otišao za zadatkom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na rubu suza bio je i mlađi brat Mihael, s kojim su također razgovarali reporteri 24sata.hr. Svi redo shrvani su od bola, roditelji, supriga, tri sina… Mihael kaže kako je Stjepko izuzetno snažno volio svoju djecu, obitelj…

– Sve je podredio njima, strašno ih je volio jer ih je teško dobio nakon što je pobijedio zloćudni rak testisa. Pobijedio je rak, ali nije uspio pobijediti zlu sudbinu i svoju dizalicu, koju je toliko volio – kazao je.

Stjepko je iz Slavonkog Kobaša, malog mjesta, vrijedan, marljiv, uvijek bio spreman pomoći… U mjestu se svi znaju i brojni su, po saznanju o tragediji, otvorili vrata kuće pokojnog Stjepka. Bilo ih je i 200, kažu iz obitelji, a dva su psa šutjela, osjećajući da gazde više nema.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Predstavnici tvrtke ĐĐ Montaža bili su kod obitelji, ponudili su svaku pomoć…, dodaju iz 24sata.hr.

Foto: Pixabay (ilustracija)