22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sada je i službeno: Ime mu je Opus Arena! Uskoro natpis i logo na Pampasu…

1 min read
- Opus Arena u Osijeku stadion je koji zadovoljava UEFA-in standard 4 kategorije, ima 13.005 natkrivenih sjedećih mjesta, 454 VIP mjesta, devet Sky Boxseva i jedini je potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj.

– Mađarski holding Opus Global, koji je između ostalog aktivan u sektorima građevine, energetike, poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, otkupio je višegodišnje pravo na korištenja imena novog stadiona NK Osijek – javljaju iz kluba na mrežnim stranicama priopćenjem.

– Novi stadion NK Osijek nosit će naziv Opus Arena!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Opus Arena u Osijeku stadion je koji zadovoljava UEFA-in standard 4 kategorije, ima 13.005 natkrivenih sjedećih mjesta, 454 VIP mjesta, devet Sky Boxseva i jedini je potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj.

– Prilikom izgradnje vodilo se računa da zadovolji sve potrebe koje danas zahtjeva organizacija nogometne utakmice na najvišoj razini.

– Osim za nogomet, stadion može biti u funkciji i raznih drugih događanja poput konferencija, izložbi, prezentacija i raznih drugih događaja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Logo Opus Globala i Opus Arene, posebno dizajniran za novi stadion, bit će uklopljen u unutarnje i vanjsko brendiranje novog stadiona.

– Prva službena utakmica na Opus Areni bit će odigrana 22. srpnja 2023. godine u 21 sat između Osijeka i Slaven Belupa u 1. kolu SuperSport HNL-a – zaključuje se u objavi.

Foto: NK Osijek (screenshot)