2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Žaper prešao u Hajduk! “Odlučio sam se za novi izazov…” – rekao je! I ode…

2 min read

Žaper je prešao u Hajduk. NK Osijek i HNK Hajduk postigli su dogovor o transferu Mihaela Žapera u redove splitske momčadi, objavio je NK Osijek. Odlazi igrač s Pampasa sa 147 nastupa i 18 golova za Osijek. Njegov transfer najavio je kao mogućnost sinoć sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević, a do ujutro se situacija rasplela…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dugo poznajem Mihaela, pratio sam njegov igrački put od mlađih kategorija Osijeka preko druge momčadi pa sve do sada kada je postao prvotimac. Hvala mu na svemu što je pružio za naš klub. Imao je dvije opcije za nastavak karijere, odabrao je onu koju je procijenio boljom za svoju budućnost. Za nas je to završena priča, okrećemo se ulaznim transferima, radimo paralelno na više strana i vjerujemo da ćemo uskoro obradovati navijače nekim novim imenom u našem rosteru – rekao je po dovršetku transfera sportski direktor Ivica Kulešević.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Da, došlo je vrijeme rastanka. Odlučio sam se za novi izazov, a rastati se s Osijekom sigurno nije lako i jednostavno, nakon svega što smo prošli zajedno. To je klub u kojem sam igrački sazrijevao, uz koji me veže puno toga lijepoga i u kojem sam dočekao svoju šansu. No, u profesionalizmu postoje trenutci kada se donose odluke poput ove, kada se nađemo na nekakvoj prekretnici i tražimo nešto novo. Želio bih se zahvaliti svima s kojima sam godinama dijelio svlačionicu, prvo u Gradskom vrtu, a u posljednje vrijeme na Opus Areni, trenerima s kojima sam radio, svim ljudima u Klubu i navijačima koji dolaze na tribine i bodre momčad, što će sigurno činiti i dalje. Osijeku želim sreću i uspješan nastavak sezone – rekao je Žaper.

Foto: NK Osijek

Facebook Comments