24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO ‘Grmio’ Gradski vrt! Severina obećala publici: “Dolazim uskoro ponovno!”

2 min read
Na repertoaru se našlo preko 30 najvećih Severininih hitova, što je za posljedicu imalo svakako jedan od dužih koncerata.
Foto: Ian Srčnik (OsijekExpress)

Foto: Ian Srčnik (OsijekExpress)

Više od 30 skladbi izvela je Severina, redom hitova, jer – koja njezina izvedba i pjesma to nisu! Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku, prvi poslije 12 godina, ‘grmio’ je Gradskim vrtom, prepunom dvoranom u koju više ni igla ne bi stala. Štoviše, kako vele organizatori, potražnja za ulaznicama bila je takva da bi i nekoliko dana u nizu ispunili Gradski vrt. Pa ipak, za sve one koji su imali sreće na vrijeme osigurati ulaznice za ovu večer, Severina je priredila spektakl!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na djecu onih koji su mi dolazili na koncerte dok su bili djeca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova – Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda i žao mi je što nismo bili u mogućnosti organizirati termine za još koncerata, ali obećajem Osijeku da ću doći uskoro ponovno, kao i svima koji su došli iz drugih gradova – da ću doći uskoro i u njihove gradove – izjavila je Severina, prenosi njezin PR tim.

Inače, Severina je nekoliko dana prije koncerta na društvenim mrežama pozivala ‘fanove’ u zajedničko stvaranje ‘play liste’, repertoara koji će zapjevati u Osijeku, da bi taj niz obuhvatio čak 62 pjesme. Na repertoaru se našlo preko 30 najvećih Severininih hitova, što je za posljedicu imalo svakako jedan od dužih koncerata.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Svirali su se – ‘Tvoja prva djevojka’, ‘Brad Pitt’, ‘Uno momento’, ‘Italiana’, ‘Moja štikla’, ‘Gas, gas’, ”Tridesete’, ‘Imaš pravo’, ‘Kao’, ‘Moja štikla’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Rođeno moje’, ‘Virujen u te’, kao i one pjesme koje je Severina sama napisala, poput ‘Prijateljice’, ‘Pogled ispod obrva’, ‘Ostavljena’, ‘Šta me sad pitaš šta mi je’, ‘Mili moj’, ‘Ja samo pjevam’, ‘Djevojka sa sela’, ‘Ante’…

– Sve one, ali i mnoge druge, odsvirane su pratnji pratećeg orkestra, koji je, posebno za ovu priliku bio proširen, pa je tako osječka publika imala prilike uživati i u zvucima tamburice, violina, truba… Baš kako je i najavila, Severina je ovim koncertom ”nadoknadila” svih 12 godina razdvojenosti s osječkom publikom – dodaje Severinin PR tim u objavi.

Pogledajte galerije fotografije… Dvije su!

Foto: Ian Srčnik, OsijekExpress.com

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Foto: Matea Smolčić Senčar