3. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Oprez ovo jutro i prijepodne! Vinkovačka zatvorena od 9 do 13:30, a onda se otvara sve!

1 min read
Pojednostavljeno, danas ujutro i prijepodne, odnosno od 9 do 13:30 sati Vinkovačka je 'zarva', a onda otvoreno i rekonstruirano.

Dobro pazite ovog jutra i prijepodneva. Vinkovačka neće biti izbor kao prometni pravac, gdje god da ste naumili, ne u vremenu od 9 do 13:30 sati, jer u tom vremenu obavljat će se finalizacija posla prije njezinog potpunog otvaranja.

Znači to , ništa drugo, već da će se u navedenom vremenu, zacijelo, uklanjati privremena signalizacija, bojiti cestovna signalizacija, uklanjati one žute linije, ograde, znakovi… A u 13 sati je najavljeno kako će gradonačelnik Osijeka Ivan Radić obići gradilište, odnosno kraj radova na toj dionici rekonstrukcije i modernizacije pruge u gradu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog završetka radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture u Vinkovačkoj ulici, ista će 15. studenog biti u potpunosti zatvorena na dionici od kružnog toka Đakovština do Dunavske ulice u vremenu od 9:00 do 13:30 sati, kad se u potpunosti otvara za sav promet – najavili su iz GPP-a.

Pojednostavljeno, danas ujutro i prijepodne, odnosno od 9 do 13:30 sati Vinkovačka je ‘zarva’, a onda otvoreno i rekonstruirano.

Foto: GPP (arhiva, ilustracija)