28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Klinci Osijeka već su u Novoj ’24. Njima je bilo vrhunski, a i Mia se slaže…

1 min read
- Meni je s klincima najljepše. Oni su toliko iskreni, toliko divni - nastavila je nizati Mia, osječka uzdanica s Eurosonga, glazbenica iz Osijeka...

– Svatko od nas mijenja svijet svakim svojim postupkom – jedna je od prvih poruka Mije Dimšić rečene nakon dočeka Dječje Nove godine u Franjevačkoj u Tvrđi, danas u podne, a kada su tisuće najmlađih Osječanki i Osječana uz njezin koncert ušli u Novu ’24.

– Meni je s klincima najljepše. Oni su toliko iskreni, toliko divni – nastavila je nizati Mia, osječka uzdanica s Eurosonga, glazbenica iz Osijeka koja se otisnula u inozemne vode i za kojom se samo nizu hitovi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A danas u Osijeku u Tvrđi u Franjevačkoj ulici bilo je zaista na tisuće djece koja su uživala u njezinom koncertu i prva dočekala Novu, prije nas starijih koji čekamo Parni valjak u 22:30 sati.

Meni je već drago da se okupio jako veliki broj djece s roditeljima, bakama, djedovima. Ovo je uistinu vesela Nova godina. Ovo je motiv da nastavimo radi njih graditi bolji grad, bolji svijet. Želim im što bolje ocjene u školi, uspjehe u vrtićima, želim im sve najljepše u Novoj 24. godini – kazao je i gradionačelnik Osijeka Ivan Radić nakon dočeka.

Uostalom, pogledajte fotografije…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: Grad Osijek (screenshot)