18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Dečki u plavom’ otkrili ‘trgovca u plavom’… Slavonac ‘dilao’ tablete za potenciju…

1 min read
- Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostavit ćemo kaznenu prijavu za kazneno djelo Nedozvoljena trgovina - zaključuje se.

Nije prvi. Nakon Slavonke s oko 4.500 narudžbi i 200.000 eura, o čemu smo pisali baš prije otprilike godinu dana, poslije Slavonca s oko 100 narudžbi, zacijelo tek u ‘začetku biznisa’, uhvaćenog samo mjesec poslije spomenute, a i poslije jedne ‘pošiljke’ i ‘skladišta’ za ‘desetljetnu zalihu’, policija je jučer otkrila mladića koji se bavio istim ‘biznisom’…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Županje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena trgovina – javlja policija i dodaje…

– Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je u razdoblju od siječnja 2022. do lipnja 2023. godine putem društvenih mreža prodavao i dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju.

– U navedenom razdoblju izvršio je više narudžbi pri čemu je stekao protupravnu imovinsku korist.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostavit ćemo kaznenu prijavu za kazneno djelo Nedozvoljena trgovina – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)