16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

42-godišnjak preminuo u bolnici od posljedica ozljeda iz prometne! Dogodilo se oko 13:10 sati!

2 min read
- Zbog provođenja očevida, dionica ulice Gorjani od Kolodvorske do Ulice J. S. Reljkovića u Ivankovu zatvorena je za sva vozila te se promet preusmjerava na Kolodvorsku ulicu - zaključuje se.

UPDATE, 17.6.’24. u 9:20 sati – Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 42-godišnjak upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka krećući se ulicom Gorjani u Ivankovu iz smjera Vođinaca u smjeru Vinkovaca. Oko 13,08 sati vozilom je prešao na desnu bankinu, izgubio nadzor nad vozilom, sletio udesno s kolnika i udario u betonski kolni prilaz te parkirani osobni automobil, koji je uslijed udara odbačen na drugi parkirani automobil i dvorišnu ogradu obiteljske kuće – objavila je jutros policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Prilikom upravljanja vozilom, 42-godišnji vozač nije koristio sigurnosni pojas. Nad tijelom preminulog će biti obavljena obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. O svim poduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

— — — — — — — — — — — — — — — —

Okolnosti, uzrok, sudionici…, policija još ništa ne objavljuje, jer u ovom trenutku u tijeku je očevid i jedino je službeno da je jedna osoba izgubila život u prometnoj nesreći, umrla u bolnici od posljedica ozljeda. Riječ je o 42-godišnjaku.

– U 13,10 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s ozlijeđenom osobom u Ivankovu. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, vatrogasci  i hitna medicinska pomoć koja je prevezla ozlijeđenog 42-godišnjaka u OŽB Vinkovci, gdje je preminuo – objavila je policija, dodajući kako je u tijeku očevid kojim rukovodi zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Zbog provođenja očevida, dionica ulice Gorjani od Kolodvorske do Ulice J. S. Reljkovića u Ivankovu zatvorena je za sva vozila te se promet preusmjerava na Kolodvorsku ulicu – zaključuje se.

Više informacija do dovršetka očevida nije dostupno…

Foto: PU VSŽ (screenshot)