29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija objavila uzrok jučerašnjeg požara u Tenji: Žarulja!

1 min read
Jučer 9. veljače, oko 8 sati, u Osijeku, u Ulici Braće Radića u Tenji, zbog pregrijavanja i eksplozije električne žarulje izbio je požar u štali.

Jučer 9. veljače, oko 8 sati, u Osijeku, u Ulici Braće Radića u Tenji, zbog pregrijavanja i eksplozije električne žarulje izbio je požar u štali. Vatra se proširila na kuću vlasništvo 64-godišnjeg hrvatskog državljana te su izgorjela krovišta oba objekta.

Vatru su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Osijeka. Materijalna šteta iznosi oko sto pedeset tisuća kuna.  Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće – zaključuje policija.

Podsjećamo…

Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka jučer u 08,23 sati je primilo dojavu da gori kuća. Na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 9 vatrogasaca – javlja jučer JPVP Osijek. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo požar krovišta obiteljske kuće sa pomoćnim prostorijama površine 35×10 četvornih metara – nastavlja jučer JPVP dodajući… Preko OKC-a JPVP Grada Osijeka zatražili smo da se obavjesti HEP i isključi struja. Odmah po isključenju električne energije pristupamo gašenju nastalog požara sa tri mlaza pjene za gašenje požara. Nakon gašenja i lokaliziranja nastalog požara te zbog velike površine zahvaćene požarom pozivamo u ispomoć DVD Tenje i DVD Donji Grad – svjedoči JPVP o neugodnosti požara. Dolaskom DVD-a prepuštamo im daljnji tijek intervencije a mi se vraćamo u postrojbu – zaključuju jučer vatrogasci.

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments