29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

(FOTO) Jučerašnji požar u Gackoj: Danas očevid nad opožarenim napuštenim objektima!

1 min read
O njemu izvještavaju danas i vatrogasci i policija, a očevid će biti napravljen s protupožarnim inspektorima...

Jučerašnji požar u Gackoj ulici, na takozvanom salašu, bio je požar u napuštenim objektima, usljed čega, zacjelo, uzork požara još nije poznat. Pa ipak, o njemu izvještavaju danas i vatrogasci i policija, a očevid će biti napravljen s protupožarnim inspektorima…

– Jučer, 5. ožujka, u Južnom predgrađu, u Osijeku, došlo je do požara na napuštenim objektima. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Tijekom današnjeg dana policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obaviti će očevid na mjestu požara – javlja Policijska uprava osječko-baranjska.

– Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka jučer u 15.38 sati primilo je dojavu da gori salaš. Na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo požar nenastanjenog objekta u razbuktaloj fazi. Pomoću dva mlaza raspršene vode preko vitla za brzo gašenje, u kratkom vremenu požar smo ugasili i lokalizirali te tako spriječili daljnje širenje požara na susjedni objekt, koji se nalazio 2 metra od objekta u plamenu. Na intervenciju smo pozvali DVD Osijek Donji Grad na dogašivanje požara – zaključili su današnjim cjelovitim priopćenjem iz JPVP Osijek.

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments