27. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još jedna teška noć u Klokočevcima! Izgorio krov obiteljske kuće! Spašavali Šaptinovčani!

1 min read
...dogodio se i požar, a u kojem je u potpunosti izgorio krov obiteljske kuće, javlja danas priopćenjem policija iz Osijeka.

Noć poslije teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a tri teško ozlijeđene, u Klokočevcima pokraj Našica dogodio se i požar, a u kojem je u potpunosti izgorio krov obiteljske kuće, javlja danas priopćenjem policija iz Osijeka.

– Noćas, 31. listopada, oko 2.50 sati, u Klokočevcima, došlo je do požara u obiteljskoj kući te je u potpunosti izgorio krov kuće, vlasništvo 36-godišnje hrvatske državljanke. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šaptinovci, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba – javlja policija, dodajući…

– Tijekom današnjeg dana očevidom će se utvrditi uzrok nastanka požara i nastala materijalna šteta – zaključuju, a što je uobičajena praksa, s očevidom na požarištima krenuti po dnevnom svjetlu.

Krov je izgubila, kasnije se doznaje, obitelj sa šestero djece. Srećom, svi su na vrijeme izašli iz kuće i nitko nije ozlijeđen.

Foto: Facebook, DVD Šaptinovci (screenshot, ilustracija)

Facebook Comments