22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još malo iz sadržaja HeadOnEasta: “Dolazi i Kotiga za najveći kviz u Hrvatskoj”

2 min read
- Dolazi nam Dejan Kotiga i nadamo se da ćemo napraviti najveći kviz u Hrvatskoj - kazala je, dodajući da je HeadOnEast zapravo 'showroom'svega što Slavonija i Baranja organiziraju cijele godine.

HeadOnEast spaja umjetnost, hedonizam, igru i zabavu. To mu je ‘definicija’ Dolazi u Osijek opet! 5. put! I to početkom najljepšeg mjeseca u Slavoniji, od 6. do 8. listopada 2023. godine. Jučer je najavljeno jako puno sadržaja, uglavnom njihovi nazivi, da bi danas direktorica Turističke zajednice Osječko-baranjske županije Ivana Jurić otkrila što se iza kojeg krije… I da, HeadOnEast se vraća u Tvrđu!

– Tijekom tri dana festivala HeadOnEast nastupa s idućom postavom – Dernek u sokaku Slavonske kuće, Vino.grad te čeka s najboljim članovima vinskog orkestra Osječko-baranjske županije, Slavonije, Podunavlja, pa i šire regije, u Beercuzu se sastaje pivska elita, InDaSofa nudi sofasticiranje kakvo volimo, Sajam vinila i Osječki glazboplov uvest će te na novu razinu hedonističkog stanja duha, StreetFood servira ljubav na poseban način, Dječja radionica stvara mala i velika čuda, HeadOnKviz daje priliku da izvučeš asa iz rukava, Labos će ti otkriti nove formule hedonizma, a Art livada osigurati pravu jesensku umjetnost opuštanja u lijepom… Sve to popalit će svjetla radosti u nama, a Kuće svjetla obasjat će kao i uvijek dušu grada – najavljeno je dan ranije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vino.grad je ‘jasan kao dan’, kao i Beercuz, a Dječja radionica će imati sadržaje i za velike i za male, jer potrebno je, kazuje Jurić, čuvati malo dijete u nama.

– Iskoristili smo ono što Tvrđa nudi. Tako imamo slavonski sokak, imamo i dvorište Baranja i Art livadu koju radimo s Udrugom ReArt… – otkrila je Ivana Jurić kako će uresiti dijelove Tvrđe na odgovarajući način, da su nam Osječki glazboplov, InDaSofa i niz drugih sadržaja otprije poznati, a onda dodavši i što donosi HeadOnKviz…

– Dolazi nam Dejan Kotiga i nadamo se da ćemo napraviti najveći kviz u Hrvatskoj – kazala je, dodajući da je HeadOnEast zapravo ‘showroom’svega što Slavonija i Baranja organiziraju cijele godine.

Pridružili su se i Akademija za umjetnost i kulturu i Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku. Sve će trajati tri dana. Neće manjkati ni glazbe ni svjetla. Očekujte i Slamu, Brezu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Manifestacija je nastala kada su ovdje organizirani Dani hrvatskog turizma. Da bi smo ojačali ponudu organizirali smo HeadOnEast. Ona obuhvaća sve vidove turizma i sve sadržaje za najrazličitije turiste, one koji traže i tradicionalan i moderan turzam – kazao je i župan osječko-baranjski Ivan Anušić, dodajući da je HeadOnEast izrastao u ozbiljnu i veliku manifestaciju.

Foto: OBŽ (screenshot)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other