28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijani biciklist ‘podletio’ pod auto! A ‘osvajačica odličja’ za ‘top-alkohol’ dana je – dama (23)!

1 min read
- Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,40 sati u Našicama, kada je zaustavljena 23-godišnjakinja iz Murvica...

Više je alkoholiziranih vozača i vozačica ‘ulovljeno’ u posljednja 24 sata za volanom u Osijeku i okolici, no dva slučaja plijene pozornost, napose onaj u kojem je alkoholizirani biciklist ‘podletio’ pod automobil.

A u drugom slučaju riječ je o najvećoj količini alkohola u zadnja 24 sata koja izmjerena u redovnoj kontroli prometa. ‘Osvajačica odličja’ je mlada dama, 23 godine.

– U Zmajevcu u 18,40 sati, jučer, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, javlja policija, dodajući kako je kod 43-godišnjaka iz Zmajevca, koji je upravljao biciklom, evidentirana koncentracija alkohola od 1,50 promila.

– …uslijed nepropisnog uključivanja u promet došlo je do udara osobnog automobila u bicikl.

Biciklist je taj koji se uključivao u promet, dodaje policija.

– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 320 eura – dodaju iz policije.

A onda…

– Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,40 sati u Našicama, kada je zaustavljena 23-godišnjakinja iz Murvica kojoj je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 1,37 promila.

– Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.320 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 boda – zaključuje policija o događajima u prometu prethodnog dana.

Foto: Pixabay (ilustracija)